Kangastuksen takana

Kun tarve luoda käsillään jotain - mitä tahansa - on riittävän suuri, se ajaa kaiken muun ohi. Usein etenkin yöunien ja terveiden työaikojen ohi.

Lapsena kiersin naapuruston läpi ovelta ovelle myyden joka kerta eri käsitöitä, eikä tilanne ole juurikaan muuttunut. Naapuruston sijaan nykyisin asiakkaani olet sinä!

Luonteeltani olen helposti pitkästyvä, enkä jaksa puurtaa saman asian äärellä kovin pitkään. Tästä johtuen verkkokauppani tuotteet vaihtelevat, enkä noudata tehokasta myyntistrategiaa, jossa julkaisen mallistoja tietyin aikavälein. Julkaisen uusia tuotteita mieleni mukaan silloin, kun idea sattuu tulemaan. Siksi kannattaakin seurata Kangastusta somessa!

Mikä Kangastus?

Kangastus Design on leikkisän värikäs designhuone ja laserverstas, joka on syntynyt väriterapiaksi ja hengähdystauoksi itselleni ja muille.

Se, mikä alkoi keittiön pöydän ääressä kasatuista koruista, on laajentunut omaan verstaaseen, jossa syntyy designkorujen lisäksi uniikkeja värikkäitä kodin sisustustuotteita ja oikeastaan mitä tahansa, mitä keksin laserleikkurillani luoda.

Kangastus tarttuu mielellään haasteisiin, ja ottaa vastaan myös toinen toistaan erikoisempia tilaustöitä!

@kangastusdesign